מרק ארטישוק

מצרכים
6 ארטישוקים ירוקים
1 כרישה (לוף) קצוצה
2 בצלים קצוצים
1 ליטר ציר מרק ירקות רותח
2 כפות קמח
50 גר' חמאה
צרור שמיר קצוץ

אופן ההכנה
לנקות את הארטישוקים ע"פ סרטון ההדגמה שבדף הבית
לקצוץ את הרבעים לפרוסות דקות (3 מ"מ)
לטגן בחמאה את הבצל והכרישה עד שהבצל נהיה שקוף
להוסיף לסיר הקמח
לערבב קלות
להוסיף ליטר ציר מרק הירקות רותח
להוסיף את הארטישוקים הקצוצים
לאחר רתיחה. לבשל במשך 3 דק'

להוסיף את השמיר, לכבות את האש
בתיאבון