נועם מתארח בתוכנית הבוקר "פותחים יום" עם ירדן הראל ואלעד זוהר. טיפ מתכון ארטישוק: לבשל במי מלח ולימון, להוסיף שמן זית, שום, עלי דפנה, עלי סלרי ופלפל אנגלי ולהשאיר את הארטישוק בסיר כמה שיותר כדי שיספוג את הטעמים. בתיאבון.
יעקובא מוציא סיורים למרחבים העצומים והצבעוניים בחווה לצד הצמחייה המקומית וכרם הזיתים. בנוסף, אפשר לשמוע ממנו הסברים ועובדות מפתיעות שכנראה לא ידעתם על הארטישוק, כמו למשל שאכילת ארטישוק יכולה למנוע האנגאובר.
משק יעקובא ממושב ניר בנים הפכו את גידולי הארטישוק שלהם לפסטיבל שלם הכולל הדרכה, קטיף ובראנץ' על טהרת הארטישוק. אז הבאנו אותו להסביר איך מקלפים ומה מבשלים? בתאבון! ארטישוק חקלאות ישראלית.